ÍRJ NEKÜNK!

Név *
Név
Név

Cím:

1044 Bp. Újpest, Váci út 40


EMAIL:


info@vertigomurals.com


Telefon:

 
+36 20 422 34 80


+36 30 962 48 43

 
 
 
 

A megrendeléstől a kivitelezésig:

Ha tetszik, amit csinálunk, vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén! 

Függetlenül attól, hogy konkrét elképzeléssel keresel meg minket, vagy tervezési segítségre van szükséged, örömmel állunk rendelkezésedre.

Amennyiben cégünket bízod meg egyedi projekted kivitelezésével, küldd el nekünk a felületről készített fotót, méreteket (amennyiben megoldható), illetve a megjelenítendő grafikát, vagy elképzelést e-mailben. Egy helyszíni szemle sokat segíthet egy konkrét ötlet vagy koncepció megalkotásában. Grafikusaink saját elképzelésed alapján digitális látványtervet készítenek, amelynek elfogadását követően rögzítjük a kivitelezés részleteit és határidejét. A helyszíni felmérés után javaslatot teszünk az esetlegesen felmerülő előkészítési és javítási szükségletekre. Ezek alapján konkrét árajánlatot tudunk adni. A megfelelő felületkezelés és alapozás nagyban hozzájárul a végső eredményhez. A tartósság érdekében kültéri felületek esetén a PPG Trilak festékgyár jó minőségű, UV-álló homlokzatfestékeit használjuk. Minden munkánál egyedi, kézi vagy gépi színkeverést alkalmazunk, a színhelyes megvalósítás érdekében. A felület méretétől és a helyszíni adottságtól függően különböző állványozási megoldásokat alkalmazunk. Festőművészeink bármilyen grafikai terv tökéletes reprodukálására képesek, akármekkora méretben.

Mennyibe kerül?

Minden megrendelésünk más paraméterekkel rendelkezik, ezért ritkán lehet négyzetméter árral számolni. Az árakat a felület mérete, esetleges előkészítése és a festendő grafika határozza meg. Küldd el nekünk elképzelésed és kérj árajánlatot!

Szolgáltatásaink:

>>>> KATTINTS IDE ÉS KÉRJ AJÁNLATOT!